0 2 minute 6 luni

Casian Corduneanu de la CSŞ Caransebeş, cel mai bun fotbalist din judeţ la U15!
În această după-amiază, la Hotelul Rogge din Reşiţa s-a desfăşurat Gala Fotbalului Cărăşean 2023. Evenimentul s-a bucurat de prezenţa celor doi „militari” bucureşteni, plecaţi în fotbalul mare din Capitală din municipiul de pe malurile Bârzavei, antrenorul formaţiei CSA Steaua, Daniel Opriţa, şi a internaţionalului Ovidiu Popescu, mijlocaş la FCSB, precum şi a preşedintelui şi a vicepreşedintelui Asociaţiei Judeţene de Fotbal Caraş-Severin, Viorel Lolea, respectiv Cristian Şodâncă.
În cadrul acestei gale, tânărul Casian Corduneanu, de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, a primit premiul pentru cel mai bun jucător la categoria de vârstă U15. El joacă pe postul de atacant central, a fost campion naţional la turneul final de la Râmnicu Vâlcea, desfăşurat în această vară, iar în acest campionat a înscris până acum 27 de goluri, avându-l ca antrenor la CSŞ pe Rivelino Sbenghea.
Trofeul i-a fost înmânat de Ovidiu Popescu.
Alţi trei caransebeşeni premiaţi în cadrul aceleiaşi gale au fost Florin Megheleş, pentru cel mai bun jucător din Liga a IV-a, Petru Bona – cel mai bun antrenor Juniori U17, Zona Caransebeş, şi Gheorghe Băran, de la Magica Balta, pentru implicarea în susţinerea fotbalului cărăşean.
Sorin ROGOZ