0 2 minute 2 ani

După ce, la începutul lunii aprilie, campionul caransebeşean Dorian Armaş, cel care, anul trecut, a ieşit campion naţional la Bodybuilding Classic şi la Classic Physique, a reuşit o nouă performanţă, el cucerind titlul de vicecampion balcanic la cea de a XXXI-a ediţie a Campionatului de Bodybuilding, Fitness and Body-Fitness, desfăşurat la Kragujevac, Serbia, culturistul gugulan se pregăteşte de o nouă competiţie.

În perioada 5-9 mai, el va participa la Campionatul European de Fitness & Fitness Challenge de la Santa Susanna, Spania, localitate de unde anul trecut s-a întors cu o medalie care i-a răsplătit excelentul loc IV ocupat la Campionatul Mondial la care au luat parte peste 2.000 de sportivi din 107 ţări.

De data aceasta, Dorian Armaş, care face parte din Lotul A de Culturism al României, va concura la categoriile Bodybuilding Games şi Bodybuilding. „Merg la Santa Susanna foarte încrezător, ţinând cont de toată munca depusă, şi voi fi în cea mai bună formă pe care am avut-o vreodată la un concurs. A fost cea mai grea şi de durată pregătire a mea, de fapt după Mondialele de la sfârşitul anului trecut, de la Santa Susanna, şi continuând cu Balcaniada din luna aprilie, nu am făcut deloc pauză. Sunt încrezător că, prin evoluţiile mele, voi face cinste Caransebeşului şi României”, ne-a spus recentul medaliat cu argint la Kragujevac.

Sorin ROGOZ