0 2 minute 2 ani

În ultima vreme, i-am ţinut la curent pe cititorii noştri cu evoluţia, în cadrul emisiunii Românii au Talent, a tânărului Dani Olan, în vârstă de doar 11 ani, din Caransebeş, care, prin interpretările sale, a încântat nu doar juriul, ci şi pe milioanele de telespectatori care au urmărit concursul.

În urmă cu puţin timp, pe internet a apărut lista cu cei 24 de semifinalişti, pe care, deşi a obţinut patru de DA la concurs, Dani Olan nu figurează. Iată ce a scris tatăl său, Alin Olan, pe pagina sa de socializare:

„Dragi urmăritori, dacă ați văzut emisiunea Românii au Talent în această seară, ați observat faptul că Dani nu se numără printre semifinaliști, pentru că așa au considerat producătorii emisiunii.
Acest moment a fost filmat live (colajul poate fi vizionat pe pagina de Facebook a lui Alin Olan – n.r.), a doua zi de Paște, la Arad, la cererea producătorilor emisiunii, ca propunere pentru semifinalele emisiunii!

PRO TV-ul a considerat că «acest moment nu este de nivelul unei semifinale și nu își doresc să-l dezavantajeze pe Dani»!

Sunt dezamăgit de deciziile acestui trust!

PS: Acest colaj a fost învățat de Dani în 30 de minute, repetat de două ori și cântat live alături de band-ul Vest Music din Arad condus de Gabi Iorga, căruia îi mulțumim din suflet pentru tot ajutorul!”.

Bianca METEŞ