0 2 minute 5 luni

Încheiem săptămâna cu o veste foarte bună pentru care îi felicit sincer pe Ioan Popa, primarul Reșiței, pe Romeo Dunca, președintele Consiliului Judeţean Caraș-Severin, și pe Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș, fiindcă, au reușit încă o dată, să demonstreze că administrația se face și cu viziune.
Locuitorii Banatului de Munte vor călători în condiții moderne pe ruta CF Reșița Nord – Timișoara Nord.
Compania Naţională de Căi Ferate „FR” SA a aprobat Studiul de fezabilitate pentru obiectivul Reabilitarea/modernizarea liniei CF Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – Frontieră.
Pe ruta Reșița – Timișoara, proiectul prevede creșterea vitezei de circulație la 120 km/h pentru călători și 80 km/h pentru marfă, modernizarea a 12 stații, hale și alte puncte de mișcare, reabilitarea a 35 de treceri la nivel, a 12 poduri și 119 podețe.
Obiectivul de investiții Reabilitarea/modernizarea liniei CF Reșița Nord – Timișoara Nord cu extensie Voiteni – Stamora Moravița – Frontieră este realizat în cadrul parteneriatului comun semnat între autoritățile locale: Primăria Reșița, Primăria Timișoara, Consiliul Județean Caraș-Severin, Consiliul Judeţean Timiș, CNCF CFR SA.
Felicitări, dragi colegi liberali din Caraș-Severin şi Timiş!
Felicitări tuturor celor angrenați în realizarea acestui obiectiv important pentru tot Banatul!
Președinte PNL Caraş-Severin,
Vicepreședinte PNL, Regiunea Vest
Ion Marcel Vela