0 2 minute 3 săptămâni

În zilele de 25 şi 26 mai, la București a avut loc prima etapă a Campionatului Național de Atletism pentru Juniori, unde sportivii de la CSM Caransebeș au avut prestații remarcabile.
În cadrul competiției U18, Dumitrel Baltariu a reprezentat clubul în probele de 1.500 m și 800 m, el reuşind să stabilească recorduri personale în ambele curse, demonstrând o formă excelentă și o determinare deosebită.
La categoria U16, Ioan Baltariu a participat în proba de 1.500 m obstacole, unde a obținut un loc 2 meritoriu și a stabilit, de asemenea, un nou record personal. Performanța sa subliniază progresul și talentul tânărului sportiv.
„Tot în acest weekend, în Capitală s-a desfășurat și Campionatul Municipal de Atletism, unde sportivii de la CSM Caransebeș au continuat să impresioneze. La categoria U14, Hannah Suha a alergat în proba de 300 m, reușind un record personal. La categoria U12, Giulia Buță a concurat în proba de 150 m, obținând locul 3 și stabilind un nou record personal.
Ariana Fiat a avut o performanță deosebită, câștigând proba de 500 m cu un nou record personal și obținând locul 2 în proba de 150 m, unde a reușit, de asemenea, un record personal. Performanțele sportivilor de la CSM Caransebeș subliniază efortul și dedicația depuse în antrenamente, promițând rezultate excelente în competițiile viitoare”, ne-a spus Călin Dragomir, antrenor în cadrul clubului caransebeşean.
Sorin ROGOZ