0 2 minute 4 săptămâni

După ce, recent, Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor şi-au anunţat deja prezenţa la Ruga de la Oraş, eveniment care va avea loc în perioada 10-12 mai, iată că noi artişti confirmă că vor veni la Caransebeş cu acest prilej. Este vorba despre Petrică Nicoară, care va fi însoţit de membrii familiei sale, Armin Nicoară şi Claudia Puican, ei urmând să evolueze pe scenă în ultima zi a Rugii, duminică, de 12 mai.
„Suntem extrem de încântați să vă anunțăm organizarea Rugii de la Oraș, o sărbătoare cu tradiție și importanță deosebită pentru Caransebeș. Pregătiți-vă pentru un weekend plin de evenimente minunate, cu artiști deosebiți și spectacole de neuitat! Pregătirile sunt în toi și promitem multe surprize inedite, așa că nu ratați ocazia de a ne bucura împreună și a sărbători un weekend plin de voie bună în centrul orașului nostru”, au scris organizatorii evenimentului.
Primii artişti care şi-au anunţat prezenţa la Rugă, în data de 11 mai, au fost Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor, care, împreună, au lansat numeroase hituri, cel mai cunoscut fiind „Ziua în care tu m-ai sărutat”, piesă care a adunat 50 de milioane de vizualizări doar pe platforma Youtube, fiind, totodată, cel mai cerut cântec la petreceri.
Cosmin VLAD