0 2 minute 1 an

Ieri, polițiști de la Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caransebeș, au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la adresele a doi bărbați din Caransebeș, bănuiți de infracțiuni la regimul armelor și al munițiilor.

În urma activităților au fost ridicate o armă neletală de autoapărare, supusă autorizării, deținută fără drept, calibrul 8 mm, care ar fi fost achiziționată din străinătate și introdusă ilegal în țară în cursul anului trecut, precum și patru cartușe calibrul 8 mm, ne-a informat scms. Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraţ-Severin.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor și contrabandă calificată.

La efectuarea perchezițiilor au participat polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. (M. Doman)