0 2 minute 1 an

„Astăzi nu a fost vorba despre UVT, ci despre excepționalii elevi care au obținut nota finală 10 la examenul de bacalaureat 2023.

Cei șase tineri cu 10 la bacalaureat, cinci absolvente și un absolvent de liceu, din Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara, prezenți astăzi la UVT, ne-au creat o mare bucurie și ne-au acordat oportunitatea deosebită de a le prezenta pachetul special pe care UVT îl oferă candidaților cu cele mai bune rezultate”, a scris pe pagina sa de socializare Marilen Gabriel Pirtea, rectorul Universităţii de Vest din Timişoara şi deputat în Parlamentul României.

Cei şase elevi prezenţi la evenimentul de astăzi au fost Anca Stanoev de la Colegiul Național „Traian Doda” Caransebeş, Iulia Anamaria Furca şi Ariana-Ioana Florea – ambele de la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Hunedoara, Riana Maria Matei – Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara, Rareș Suciu de la Liceul Teoretic „Iulia Hașdeu” Lugoj) şi Diana Ivan  de la Colegiul Național „Constantin Diaconovici Loga” din Timișoara.

„Ca în fiecare an, am adresat o scrisoare de felicitare elevilor care și-au încheiat studiile preuniversitare obținând nota maximă la examenul de bacalaureat și i-am invitat la UVT pentru a-i cunoaște și a le oferi pachetul destinat elevilor cu rezultate deosebite. Felicitări tuturor absolvenților cu nota 10 la bacalaureatul 2023, dar și familiilor și tuturor celor apropiați, pentru foarte frumoasele traiectorii educaționale!

Sunteți remarcabili și cu adevărat speciali!”, a mai scris Marilen Pirtea pe pagina sa de socializare.

Să mai spunem că Anca Stanoev şi-a anunţat intenţia de a studia în continuare Informatica – engleză la Universitatea de Vest din Timişoara.

Bianca METEŞ