0 2 minute 1 an

La sfârşitul lunii mai, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Caraş-Severin a organizat mai multe selecţii pentru constituirea echipelor de juniori ale judeţului. La categoria de vârstă U13, din Caransebeş a fost selecţionat atacantul Casian Corduneanu, despre care am scris recent, iar la U12 Alexio Nicolas Gava şi David Mereu, aceştia susţinând apoi un meci de verificare cu selecționata similară a județului Timiș, pentru a forma o echipă comună.

Ca urmare a bunei prestații din meciul de verificare, cei doi jucători legitimaţi la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş, Alexio Nicolas Gava și David Mereu, antrenaţi de prof. Rivelino Sbenghea, au fost selecționați și în echipa comună a județelor Caraș-Severin/Timiș, urmând ca duminică, 11 iunie, să joace în faza regională U12, împotriva selecţionatelor similare Alba/Hunedoara şi Mehedinţi/Gorj, la Baza Sportivă Nr. 2 Politehnica din Timișoara.

După acest turneu, vor fi selecţionaţi 20 de copii care vor forma o echipă care va participa la faza naţională a competiţiei, în urma căreia se va stabili reprezentativa României la această categorie de vârstă.

Sorin ROGOZ