0 2 minute 10 luni

Un accident rutier s-a produs, în urmă cu puţin timp, pe DN 6, pe raza localității Bucoșnița, în care au fost implicate un autotren, un microbuz și un autoturism. În urma evenimentului nu s-au înregistrat persoane încarcerate, ne-a informat lt. Izabela Ciocoi, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

La faţa locului a intervenit Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanță SMURD și o autospecială de transport victime multiple. De asemenea au fost direcționate la caz două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean și un elicopter SMURD.

În accident au fost implicate nouă persoane, dintre care cinci, respectiv doi adulti şi trei minori, au primit îngrijiri medicale de la echipajele SAJ, SMURD prezente la fața locului.

Elicopterul SMURD a preluat șoferul autotrenului, în vederea transportării la spitalul din Timișoara. Două victime, un adult și un minor, au fost transportate la Compartimentul Primiri-Urgenţe al Spitalului Caransebeș de către SAJ.

Bianca METEŞ