0 2 minute 2 ani

Azi-noapte, la ora 1, pe DN 6, între localitățile Mehadia și Plugova, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor trei. Din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce un bărbat de cetățenie bulgară în vârstă de 32 de ani a condus un autoturism din direcția Orșova către Caransebeș, la Km 389, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism care circula din direcția opusă, condus de un bărbat de 34 de ani de Cornereva.

În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto de 34 de ani, aflat singur în mașină și vătămarea corporală a trei persoane, conducătorul auto de cetățenie bulgară și alți doi pasageri, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Conducătorul auto de cetățenie bulgară a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Bianca METEŞ