0 2 minute 1 an

Astăzi, la ora 12.15, polițiștii de la Biroul Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați despre faptul că la ieșire din Reșița spre Caransebeș s-a produs un accident rutier.

Din primele cercetări s-a stabilit că, în timp ce un bărbat de 49 de ani, din Fârliug, conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Reșița, pe DN 58, la Km 33, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, intrând în coliziune cu autoturismul care circula din sens opus, condus de un bărbat de 68 de ani, din Reșița. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei persoane, cei doi conducători auto și un pasager în vârstă de 48 de ani, din autoturismul care circula în direcția Reșița, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz. (Foto: ISU „Semenic” Caraş-Severin)

Bogdan NAUM