0 2 minute 2 ani

Aseară, în jurul orei 22, un accident rutier s-a petrecut pe DJ 684, între Voislova şi Rusca Montană, un autoturism părăsind carosabilul şi izbindu-se de un copac aflat pe marginea drumului, în urma evenimentului rezultând o persoană încarcerată.

Au intervenit cadre de la Detașamentul de Pompieri Caransebeș, Serviciul de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severin și Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin, cpt. Anca Balint, în autoturism au fost trei persoane de sex feminin. Două victime au fost transportate de către SMURD la spital, iar victimei încarcerate i s-au executat manevre de resuscitare de către echipajul Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

Accidentul a avut loc în jurul orei 22:00, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, din primele cercetări s-a stabilit că în timp ce o femeie de 50 de ani din Rusca Montană conducea un autoturism din direcția DN 68 către Rusca Montană, la ieșire dintr-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și lovind un copac aflat în afara drumului.

În urma accidentului a rezultat decesul unei pasagere de 52 de ani și rănirea conducătoarei auto și a celei de-a doua pasagere, în vârstă de 52 de ani.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu a consumat băuturi alcoolice.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Mădălina DOMAN