0 2 minute 7 luni

În acest weekend, tinerii de la C.S. Energetica – C.S.M. Caransebeş au participat la Cupa Nordului, ediția a XVIII-a, şi la Memorialul „Vasile Sălicean”, ediția a V-a, categoriile de vârstă U13, U15 și U18, ambele găzduite de Sala de sport a Colegiului Economic „Nicolae Titulescu” din Baia Mare.

De la aceste competiţii, la care au fost prezenţi 285 de sportivi de la 27 de cluburi din România, Ucraina și Republica Moldova, tinerii antrenaţi de Ion Radu s-au întors cu următoarele rezultate: U13: Marc Heghediș, medalie de bronz, cat. 30 kg, Cataleya Rădoi, aur, cat. 24 kg, Adriana Litu, aur, cat. +57 kg; U15: Raluca Heghediş, aur, cat. 44 kg, Mario Ianchiş, bronz, cat. 52 kg, Iris Bona, argint, cat. 63 kg, Adriana Litu, argint, cat. +63 kg; U18: Raluca Heghediş, argint, cat. 44 kg, Gabriela Cîrcu, argint, cat. 52 kg. De menţionat că Adriana Litu şi Raluca Heghediş au luptat la două categorii de vârstă.

Echipa C.S. Energetica – C.S.M. Caransebeş, combinată cu cea a C.S. Oțelu Roșu, antrenor Sorin Păun, a obținut, datorită punctajului, locul 3 pe echipe după clubul din Baia Mare și unul din Republica Moldova.

Deplasarea echipei C.S. Energetica – C.S.M. Caransebeş la Baia Mare a fost sponsorizată de o persoană privată.

Sorin ROGOZ