0 2 minute 1 an

Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Ovidiu Rădoi, a răspuns recent invitației secretarului general al ARE, Christian Spahr, de a participa participa la întâlnirea de lucru cu membrii Adunării Regiunilor Europene (ARE) din România, desfășurată la Cluj-Napoca. S-au analizat prioritățile fiecărei regiuni pentru a putea beneficia mai mult de serviciile Adunării Regiunilor Europene.

„ARE cuprinde cea mai mare reţea de regiuni din Europa, cu aproximativ 140 de membri din ţări ale Uniunii Europene şi non-UE.

Prin intermediul politicilor, parteneriatelor şi al proiectelor europene, Adunarea Regiunilor Europene lucrează pentru a promova colaborarea între membri pentru regiuni europene mai bune.

Ovidiu Rădoi menționează că rezultatele întâlnirii vor fi consolidate și folosite pentru a dezvolta noua strategie a Adunării Regiunilor Europene pentru următorii cinci ani. Pe un continent european aflat în plină transformare, ARE concepe un proiect eligibil pe termen lung, cu strategii de susținere și promovare a celor peste 140 de membri. Prin intermediul politicilor, parteneriatelor și al proiectelor europene, ARE lucrează pentru a promova colaborarea în vederea realizării unor regiuni europene mai bune”, ne-a informat Organizaţia PNL Caraş-Severin. (M. Doman)