0 2 minute 2 luni

După ce, în urmă cu doar trei zile, jandarmii au luat măsuri împotriva unui taximetrist care îşi dusese clientul până la marginea pârtiei de schi pe Muntele Mic, iată că, astăzi, un turist din stațiune a traversat cu mașina două pârtii, punând în pericol viața și integritatea schiorilor, deoarece a ignorat semnele clare de interzicere a accesului. Acesta a rămas împotmolit cu vehiculul său chiar la baza ultimei pârtii, ne-a informat Jandarmeria Caraş-Severin.
Jandarmii montani din cadrul Postului Muntele Mic, aflați în misiune de patrulare, au observat mașina pe pârtia de schi și au intervenit prompt la fața locului. După identificarea conducătorului auto, acesta a declarat că intenționa să-și ducă bagajul la hotel, fără să folosească mijloacele de transport asigurate de proprietarii locurilor de cazare.
„În urma incidentului, turistul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 1.000 de lei, pentru încălcarea regulilor de acces și punerea în pericol a siguranței pe pârtiile de schi.
Reamintim tuturor turiștilor importanța respectării semnelor și regulilor de siguranță în zonele montane, pentru a evita producerea unor evenimente nedorite”, se mai arată în comunicatul Jandarmeriei cărăşene.
Bogdan NAUM