0 2 minute 12 luni

În această dimineaţă, pe DN 6, între localităţile Topleț și Băile Herculane a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

La faţa locului au intervenit pompierii militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, ne-a informat Iulia Rusan, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic”.

Din primele cercetări – se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, semnat de purtătorul de cuvânt Alina Boeru –,  s-a stabilit că, în timp ce o femeie de 40 de ani din Mehadia conducea un autoturism din direcția Caransebeș către Orșova, pe DN 6, la Km 376, într-o curbă la dreapta, în condiții de carosabil umed, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un autoturism care circula din direcția inversă, condus de un bărbat de 52 de ani, din Topleț. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane, conducătorul auto de 52 de ani, pasagerul dreapta-față din aceeași mașină și pasagerul stânga-spate din autoturismul condus de femeia de 40 de ani.

Toate victimele au fost transportate la Spitalul Orșova cu două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Caraş-Severin. (Foto: ISU „Semenic” Caraş-Severin)

Bogdan NAUM