0 2 minute 2 ani

În această seară, în jurul orei 20, pe DN6 (E70) la ieşirea din localitatea Armeniș, la Km 426+50 m, a avut loc un accident rutier în care un microbuz cu capacitatea de 8+1 locuri, în care se aflau şase persoane, dintre care trei erau copii, a lovit un TIR. Pentru două persoane adulte aflate în microbuz, conștiente și cooperante, au fost necesare manevre de descarcerare, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

Nu s-au înregistrat persoane inconştiente sau decedate. La eveniment au intervenit Detaşamentul de Pompieri Caransebeş, cu două autospeciale pentru stins incendii/descarcerare, o ambulanță SMURD B2, patru ambulanţe de la SAJ Caraş-Severin şi echipaje ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Toate cele şase persoane aflate în microbuz au fost transportate la Compartimentul Primiri-Urgenţe al Spitalului din Caransebeş, fiind conştiente. De asemenea, ne-a mai informat Anca Balint, şoferul TIR-ului nu a necesitat îngrijiri medicale.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice, ne-a spus şi Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin. (Foto: DRDP Timişoara)

Bogdan NAUM