0 3 minute 3 săptămâni

Astăzi, în jurul orei 17.30, pe DN 6, în localitatea Sadova Veche, a avut loc un accident rutier, un autoturism lovind un cap de pod. Au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Caransebeș cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o descarcerare, o ambulanță SMURD, două ambulanțe ale Serviciului Județean de Ambulanță Caraș-Severin și echipaje ale Inspectoratului de Politie Județean Caraș-Severin, ne-a informat Iulia Rusan, purtător de cuvânt de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.
În autoturism se aflau doi adulți, un bărbat și o femeie, și un copil. În urma impactului, bărbatul a rămas încarcerat, iar femeia și fetița au reușit să se evacueze. Bărbatul rămas încarcerat, în vârstă de 52 de ani, a fost extras de către echipajul de descarcerare, inconștient, fără semne vitale, drept pentru care au fost începute imediat manevrele de resuscitare de către echipajul SMURD. Femeia și fetița au fost preluate pentru evaluare medicală de ambulanțele SAJ și transportate la spital pentru investigații suplimentare. Din păcate, în ciuda tuturor eforturilor depuse, semnalele vitale ale bărbatului nu au mai revenit, echipajul SAJ declarând decesul acestuia, se mai arată în comunicatul ISU „Semenic”.
Conform informaţiilor furnizate de Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, din primele cercetări polițiștii deplasați la locul producerii accidentului au stabilit că, în timp ce o femeie de 50 de ani, din Caransebeș, conducea un autoturism din direcția Băile Herculane către Caransebeș, în localitatea Sadova Veche, la Km 432, a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă a sensului de mers, lovind un cap de pod și răsturnându-se în șanțul de pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat decesul pasagerului dreapta față și rănirea conducătoarei auto și a unui pasager.
Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind zero.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanțelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
Cosmin VLAD