0 2 minute 5 luni

Astăzi, în jurul orei 12, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au fost sesizați despre faptul că la Centrul de Primiri Urgențe al Spitalului municipal a fost adusă o persoană decedată, care ar fi fost surprinsă de o avalanșă, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.
Ulterior, evenimentul a fost sesizat și prin SNUAU 112, de către un bărbat.
Din primele verificări s-a stabilit că astăzi, în timp ce se aflau într-o expediție montană pe Vârful Căleanu din Munții Țarcu, trei cetățeni olandezi ar fi fost surprinși de o avalanșă, unul dintre ei, în vârstă de 44 de ani, fiind găsit decedat sub zăpadă și transportat la spital cu elicopterul.
Cadavrul bărbatului a fost depus la morga spitalului, urmând a se efectua necropsia în vederea stabilirii cauzelor decesului.
Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, de mai arată în comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin.
Bogdan NAUM