0 2 minute 3 ani

În această seară, în jurul orei 21, a avut loc un accident rutier pe DN 6 (E70), în localiatea Constantin Daicoviciu, în care au fost implicate un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă, înmatriculat în Ungaria, și un autoturism în care se aflau patru bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 42 de ani, din județul Caraș-Severin. În urma accidentului, toți cei patru ocupanți ai autoturismului au decedat.

Șoferul ansamblului de vehicule, în vârstă de 42 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, ne-au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie judeţean Caraş-Severin. Autoturismul condus de bărbatul de 42 de ani circula din direcția Lugoj spre Caransebeș, la ieșirea din localitatea Constantin Daicoviciu spre Sacu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule care circula din sens invers.

Au intervenit ISU Caraş-Severin – Detașamentul de Pompieri Caransebeș, cu mai multe autoutilitare şi o ambulanţă SMURD, și Serviciul Județean de Ambulanţă cu două ambulanțe, acţionându-se pentru extragerea victimelor. Echipajele de poliţie prezente la faţa locului au asigurat măsuri specifice din competenţă, circulaţia desfăşurându-se pe un singur sens.

Bogdan NAUM