0 2 minute 2 luni

Sala de ședințe a Palatului Administrativ din Reşiţa a găzduit miercuri, 10 aprilie, o întâlnire între administratorului public al județului, Andrei Ungur, și mai mulți studenți de la Facultatea de Științe Politice, Administrative și Comunicare din cadrul Centrului Universitar al UUB din Reșița. Tinerii au fost însoțiți de către prof. univ. dr. Claudia Pau, conf. univ. dr. Diana Tănase și lect. univ. dr. Nicoleta Odină.
Organizată ca o sesiune de întrebări și răspunsuri, întâlnirea a fost un bun prilej de a-i motiva pe viitorii absolvenți să se îndrepte spre o carieră în administrația publică, fiindu-le prezentate principalele provocări cu care se confruntă administrația publică, dar și condițiile pe care trebuie să le îndeplinească pentru a lucra în instituția județeană, ne-au informat reprezentanţii Consiliului Judeţean Caraş-Severin.
Susținător al programului de Internship prin care cinci tineri studenți și absolvenți de facultate au avut posibilitatea să lucreze, timp de şase luni, la Consiliului Județean Caraș-Severin, administratorului public al județului, Andrei Ungur, a vorbit și despre succesul de care s-a bucurat acest program și de intenția de a-l relua.
Bianca METEŞ