0 2 minute 1 an

Vineri, 7 aprilie, în jurul orei 11.50, polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu au fost sesizați de către o femeie despre faptul că fiul său, RETEZEANU NICOLAE ALEXANDRU, în vârstă de 24 de ani, a plecat în data de 5 aprilie, la ora 23.00, de la domiciliul din satul Voislova și nu s-a mai întors.

Semnalmente: 1,64 metri înălțime, greutate 70 de kg, constituție atletică, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt. La momentul plecării purta o bluză de culoare gri, blugi de culoare albastră și ghete de culoare albastră, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

De la momentul sesizării, polițiștii au efectuat căutări și verificări în locurile frecventate de tânăr, la unitățile spitalicești, precum și în alte locații, în vederea găsirii cât mai rapide a acestuia, iar în această dimineață au fost organizate echipe de căutare-scotocire formate din peste 20 de persoane, respectiv polițiști de la Poliția Orașului Oțelu Roșu și Poliția Municipiului Caransebeș, un polițist conductor câine împreună cu câinele de urmă, pompieri voluntari, reprezentanți ai Primăriei Zăvoi, localnici și pădurari, care au continuat căutarea tânărului.

Cei care pot furniza informații cu privire la persoana dispărută sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze Numărul Unic de Urgență 112.

Mădălina DOMAN