0 3 minute 3 ani

Sâmbătă, 21 august, începând cu ora 9, pe Stadionul Municipal din parcul caransebeşean Teiuş se va desfăşura cea de a VIII-a ediţie a tradiţionalei de-acum întreceri fotbalistice Stelele Banatului.

Vor fi prezenţi la Caransebeş câteva zeci de foşti fotbalişti din Reşiţa, Timişoara, Hunedoara, Anina, Oraviţa, Oţelu Roşu, Moldova Nouă, Berzasca, Lugoj, Făget, Bazoş şi, bineînţeles, din municipiul de pe malurile Timişului şi Sebeşului, competiţia urmând să se desfăşoare pe grupele pe care le vor stabili organizatorii, în frunte cu binecunoscutul om de fotbal Dan Avram.

„Capul de afiş îl deţine, incontestabil, Miodrag Belodedici, care a fost prezent la aproape toate acţiunile noastre. Vor mai veni apoi Romică Gabor, Florin Bătrânu, Titi Varga, Adi Săvoiu, Nelu Bungău, Ghiţă Chimiuc, Ion Dancia, Octavian Roşca, Florică Văetuş, Dorin Micşa, Marcel Ştef, Ion Florea, Dan Firiţeanu, Roco Sandu, Vali Ciucur, Petrică Panescu, Cristi Bercsenyi, Feri şi Loczi Vaştag, Doru Popa, sau Gelu Bochiş. I-am invitat şi sunt sigur că vor veni caransebeşenii noştri Ion Hoarcă, Constantin Viaşu, Ioji Török, Nicolae Pătraşcu, Gogu Trebuian, Duly Kelemen, Ioan Secula, Petru Bona, Titi Boldici, Florin Popa şi, cu voia dv., eu, Dan Avram, de la Oţelu Roşu pe Ioan Marcu, Emilian Birău şi Grigore Constantin. Din Hunedoara va veni Dumitru Gălan, de la Berzasca Nelu Armanca, de la Moldova Nouă Nicolae Tismănar şi Adrian Milenovici, de la Făget Adrian Brazovan, de la Oraviţa Zoli Băcilă, iar de la Bazoş Flavius Guţă… Toţi aceştia au fost jucători reprezentativi pentru fotbalul din Banat. Din păcate, din motive medicale, de la Arad nu a putut onora invitaţia nici un fost coleg de-al nostru”, ne spus binecunoscutul om de fotbal din municipiu.

Organizatorii acţiunii sunt Consiliul Local Caransebeş, Familia Avram şi Era Club Caransebeş.

Sorin ROGOZ