Caransebes.ro -Perchezitii la Obreja la locuintele mai multor suspecti care ar fi comis o talharie in Caransebes Caransebes.ro -Perchezitii la Obreja la locuintele mai multor suspecti care ar fi comis o talharie in Caransebes

Perchezitii la Obreja la locuintele mai multor suspecti care ar fi comis o talharie in Caransebes

13 Iulie 2018

Trei persoane, printre care si o tanara de 19 ani, sunt cercetate pentru talharie si complicitate la talharie dupa ce au atacat un barbat in Caransebes si i-au furat o geanta cu bani.

Barbatul a anuntat politia pe data de 10 iulie, oamenii legii dand de urma talharilor in cursul zilei de joi. Pentru a proba acuzatiile care se aduc celor trei, politistii au facut doua perchezitii domiciliare. Doi dintre suspecti au fost gasiti si ridicati in vederea audierilor, in timp ce al treilea a reusit sa fuga. Un barbat si o femeie au ajuns la audieri, primul fiind retinut pentru 24 de ore, iar mai apoi magistratii din Caransebes au decis ca el sa fie cercetat sub control judiciar. Oamenii legii au anuntat ca in continuare se desfasoara cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de talharie, respectiv complicitate la talharie, fapte prevazute si pedepsite de art. 233 - 234 din Codul Penal.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top