caransebes. ro -Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru Caransebes si intreg Banatul in urmatoarele doua saptamani caransebes. ro -Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru Caransebes si intreg Banatul in urmatoarele doua saptamani

Frig ? Meteorologii au anuntat prognoza meteo pentru Caransebes si intreg Banatul in urmatoarele doua saptamani

30 Octombrie 2017

Administratia Nationala de Meteorologie a anuntat prognoza meteo pentru intreaga regiune pentru intervalul 30 octombrie -12 noiembrie.

Scaderea valorilor termice va determina, la începutul saptamanii, o vreme rece pentru sfarsitul lunii octombrie si începutul lunii noiembrie. Cele mai mici temperaturi maxime vor fi în 31 octombrie, cand media lor se va situa în jur de 9 grade, iar cele mai scazute minime vor fi în diminetile de 31 octombrie si 1 noiembrie, cu o medie a acestora spre 0 grade. Ulterior, vremea se va încalzi, iar în intervalul 2-7 noiembrie se va înregistra o medie regionala a temperaturilor maxime de 15…17 grade si de 4…6 grade a celor minime. Apoi, vremea se va raci usor si treptat, astfel încat spre sfarsitul intervalului de prognoza, media temperaturilor maxime va fi de 11...12 grade, iar minimele se vor situa în jurul mediei regionale de 4 grade. Se vor semnala ploi în general slabe, pe 30 octombrie si 3 noiembrie si în unele zile ale celei de-a doua saptamani, cel mai probabil în jurul datei de 7 noiembrie. Estimarea este realizata folosind produsele numerice ale Centrului European pentru prognoze pe medie durata (ECMWF) de la Reading, Anglia. Sunt prognozate temperaturile maxime si minime, mediate pentru fiecare regiune a tarii si adaptate local cu modele statistice si sunt indicate perioadele cu probabilitatea cea mai ridicata de aparitie a precipitatiilor.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top