caransebes .ro -Primele masuri in cazul scandalului de la Otelu Rosu in care victime au cazut angajatii de la Ambulanta Caras-Severin caransebes .ro -Primele masuri in cazul scandalului de la Otelu Rosu in care victime au cazut angajatii de la Ambulanta Caras-Severin foto : caransebes.ro (ARHIVA)

Si agresorul a ajuns la spital...la spitalul de nebuni. Primele masuri in cazul scandalului de la Otelu Rosu in care victime au cazut angajatii de la Ambulanta Caras-Severin

2 Octombrie 2017

Politistii au anuntat primele concluzii in ceea ce priveste scandalul din zona Garii Zavoi in urma caruia doi angajati ai Serviciului de Ambulanta Caras-Severin au fost batuti.

Inspectoratul de Politie al Judetului Caras Severin a anuntat ca cercetarile in dosarul privind tulburarea linistii si ordinii publice a scos la iveala urmatoarea stare de fapt .”Politia din Otelu Rosu a fost sesizata prin apel la 112 cu privire la faptul ca un barbat aflat în zona garii din comuna Zavoi si-ar fi taiat venele de la o mana. Înaintea politistilor, la fata locului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Caras-Severin – Statia Otelu Rosu. Între asistentul medical, soferul de pe ambulanta si barbatul în varsta de 36 de ani, din Zavoi, a izbucnit un scandal. Politistii din cadrul Sectiei 10 de Politie Rurala Otelu Rosu ajunsi la locul faptei au întocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de tulburare a ordinii si linistii publice, iar barbatul de 36 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale si ulterior transferat la Spitalul de Psihiatrie Gataia din judetul Timis.”, a declarat Cecilia Danet, purtator de cuvant in cadrul IPJ Caras- Severin. Surprinzator este ca politistii nu pomenesc nimic despre faptul ca cei doi salvatori au fost internati in spital, unul in stare destul de grava si se impunea deschiderea unui nou dosar pentru loviri si alte violente. IPJ Caras precizeaza ca cercetarile continua sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Caransebes, astfel ca nu este exclus ca acuzatiile la adresa agresorului sa se inmulteasca.

 

 

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top