caransebes .ro -Indivizii care au operat si la Caransebes "vizitati" de trupele speciale ale politiei caransebes .ro -Indivizii care au operat si la Caransebes "vizitati" de trupele speciale ale politiei

Sapte persoane au fost duse la audieri. Indivizii care au operat si la Caransebes "vizitati" de trupele speciale ale politiei

27 Septembrie 2017

Perchezitii la sediile mai multor firme din trei judete si municipiul Bucuresti dupa ce pe numele administratorilor si patronilor au fost formulate mai multe plangeri.

Actiunea a apartinut politistilor din Mures care au efectuat 6 perchezitii la persoane banuite ca ar fi obtinut bani de la victime de diferite varste, promitandu-le ca le va promova pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse firme de publicitate sau modelling. Una dintre firme a pacalit zeci de persoane si la Caransebes unde au avut inchiriata o locatie in centrul orasului.  Politistii de investigare a criminalitatii economice  din Mures au facut perchezitii în judetele Mures, Salaj, Botosani si în municipiul Bucuresti la locuintele mai multor persoane si la sediile unor societati comerciale, banuite de înselaciuni în domeniul plasarii fortei de munca.

“Din cercetari a reiesit ca, în perioada 2016-2017, reprezentantii unei societati comerciale ar fi racolat mai multe victime, de diferite varste, în centrul municipiului Targu Mures, promitandu-le faptul ca, în schimbul unor sume cuprinse între 100 si 2.000 de lei, urma sa îi promoveze pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse societati de publicitate sau modelling. În fapt, în urma verificarilor efectuate de catre politisti, s-a stabilit ca aceleasi persoane ar fi înfiintat în mod succesiv mai multe societati comerciale, care ar fi deschis puncte de lucru în toata tara, însa nu ar fi efectuat niciodata demersuri în sensul celor promise cu ocazia încheierii contractelor. În urma perchezitiilor, au fost ridicati 21.000 de lei, mai multe unitati P.C., laptopuri, H.D.D.-uri, precum si mai multe documente referitoare la contractele încheiate de catre reprezentantii societatii comerciale.”, au anuntat anchetatorii pentru caransebes.ro.

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top