caransebes .ro -Un microbuz nou–nout pentru centrul de plasament de la Zagujeni caransebes .ro -Un microbuz nou–nout pentru centrul de plasament de la Zagujeni

Un microbuz nou–nout pentru centrul de plasament de la Zagujeni. Cine a facut donatia de care se vor bucura 70 de copii

3 Iulie 2017

Centrul de Plasament „Casa Noastra” Zagujeni a primit vizita Fundatiei Parohiei Catolice „Sfantul Mihail” din Altenstad, Bavaria.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii fundatiei au donat copiilor un microbuz Fiat Ducato cu 9 locuri. Darul adus de cei 6 membri ai organizatiei germane i-a incantat pe copiii care beneficiaza de serviciile centrului, avand in vedere ca fostul mijloc de transport are o vechime de peste 20 de ani.

Delegatia germana a fost formata din Helga Lang, Rudolf Otto Lang, Mathias Unsin, Anton Stuhle, Michael Kogel si Hermann Hartmann. "Gandurile noastre se indreapta spre prietenii si copiii nostri din Romania, mai ales cei din Centrul de la Zagujeni. Venim cu drag in acest loc de fiecare data si speram ca darul nostru sa va aduca inca un motiv de bucurie", le-a transmis Helga Lang, copiilor.

La intalnire a fost prezenta si Ana Vasile, directorul DGASPC Caras-Severin, care, in numele copiilor, a multumit fundatiei germane pentru gest.  „Fundatia Parohiei Sfantul Mihail este alaturi de noi din 1990, si ne-a sprijinit constant. Vechiul microbuz  a fost daruit tot de dansii, ca urmare a atasamentului pe care l-au dezvoltat fata de copii, in timpul vizitelor in Romania. Le multumim pe aceasta cale pentru acest gest inimos. Noul microbuz este de un real folos in deplasarile copiilor”, a declarat Ana Vasile.

Fundatia Parohiei  „Sfantul Mihail” din Altenstad viziteaza anual  Centrul „Casa Noastra” din  Zagujeni. Membrii fundatiei petrec timp cu copiii, le daruiesc pachete cu dulciuri, iar ocazional sponsorizeaza excursii pentru cei mici, ultima deplasare fiind in 2016, la Orsova. In acest moment, Centrul „Casa Noastra” Zagujeni are in grija 70 de copii.

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top