Imprimă această pagină
caransebes.ro -8 fete si 18 baieti au sustinut examenul de admitere la Seminarul Teologic din Caransebes caransebes.ro -8 fete si 18 baieti au sustinut examenul de admitere la Seminarul Teologic din Caransebes foto : episcopiacaransebesului.ro

8 fete si 18 baieti au sustinut examenul de admitere la Seminarul Teologic din Caransebes

29 Mai 2017
(0 voturi)

26 de candidati au sustinut la sfarsitul saptamanii trecute examenul de admitere la Seminarul Teologic „Episcop Ioan Popasu” din Caransebes.

Examenul a avut doua probe si a fost sustinut de catre 8 fete si 18 baieti. Prima proba a constat în examinarea aptitudinilor muzicale si a dictiei, precum si a unui interviu duhovnicesc, iar cea de-a doua în verificarea cunostintelor religioase prin examen scris. Comisia, formata din parintii profesori de la Seminar, a fost prezidata de Preasfintitul Parinte Lucian, Episcopul Caransebesului, a anuntat Episcopia Caransebesului. „Ne bucuram ca am avut înscrisi un numar mare de candidati, 26 în total, 8 fete si 18 baieti, avand în vedere ca situatia scolara din judetul nostru este în continua scadere. Felicit profesorii scolii noastre care au promovat oferta educationala în scolile, atat din mediul urban, cat si din cel rural. Apreciem faptul ca si la probele orale, dar si la cea scrisa elevii au dovedit aptitudini si cunostinte solide, ceea ce ne da încredere ca generatiile care doresc sa studieze la scoala noastra de acum înainte, se ridica la valoarea si înaltimea elevilor pe care aceasta institutie de învatamant teologic de prestigiu le-a format pana acum spre cinstea Seminarului Teologic din Caransebes si a Bisericii în general”, a subliniat parintele Rusalin Isac, directorul Seminarului Teologic „Episcop Ioan Popasu” din Caransebes.

 

Yam Yam

Articole recente -

Articole înrudite