caransebes.ro - Liceele si scolile din Caransebes si Otelu Rosu invitate sa depuna proiecte caransebes.ro - Liceele si scolile din Caransebes si Otelu Rosu invitate sa depuna proiecte

S-a dat startul la PlayEnergy. Liceele si scolile din zona Caransebes si Otelu Rosu invitate sa depuna proiecte

15 Mai 2017

Enel Romania anunta lansarea celei de-a XI-a editii a competitiei nationale PlayEnergy, un proiect educational dedicat scolilor gimnaziale si liceelor.

Principalul obiectiv al competitiei este promovarea cunostintelor despre energie prin metode de învatare inteligente si creative. Profesorii ciclurilor gimnaziale si liceale pot înscrie proiectele de participare la competitie pana în luna octombrie 2017. PlayEnergy este programul educational international al Grupului Enel care are drept scop informarea si cresterea gradului de constientizare cu privire la domeniul complex al energiei în randurile generatiilor tinere. Tema din acest an este "Elibereaza-ti energia!", iar proiectele participante pot aborda subiecte precum: Eficienta, Colaborare, Inovatie, Tehnologie si Accesibilitate. Se pot înscrie în competitie scoli gimnaziale si licee din tot judetul. Pentru a participa, profesorii trebuie sa formeze si sa coordoneze o echipa de maximum 5 elevi din aceeasi etapa de studiu (gimnaziu sau liceu). Proiectele pot fi realizate în orice tip de format, de la prezentare power point, pana la aplicatii practice sau experimente. Anul acesta, cadrele didactice si elevii pot descarca gratuit kit-ul PlayEnergy 2017 de pe sectiunea dedicata PlayEnergy a site-ului www.enel.ro . Kit-ul cuprinde o serie de materiale, care includ informatii cu privire la resursele energetice, experimente si inovatii la nivel mondial, cu exercitii si sugestii pentru proiecte. Termenul limita de înscriere a proiectelor în competitie este 10 octombrie 2017. Castigatorii, atat profesori, cat si elevi, precum si institutia pe care o reprezinta, vor primi sponsorizari pentru sustinerea inovatiei si echipamente tehnice de ultima generatie, în cadrul unei gale ce va avea loc în luna octombrie.

 

 

Hala lugoj
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top