caransebes.ro -Politistii rutieri din Caransebes fac noi recomandari soferilor caransebes.ro -Politistii rutieri din Caransebes fac noi recomandari soferilor foto: caransebes.ro

Conduceti prudent pe timp de ploaie! Politistii rutieri din Caransebes fac noi recomandari soferilor

4 Mai 2017

În conditiile unui carosabil umed, Biroul Politiei Rutiere Caransebes recomanda soferilor sa ruleze cu viteza redusa, sa fie atenti si calmi la volan, fara a brusca comenzile vehiculului.

Pentru siguranta dumneavoastra si a celor din jur, orice manevra în trafic trebuie efectuata numai dupa o temeinica si prealabila asigurare. Prima conditie a deplasarii autovehiculului în deplina siguranta este corelarea manierei de condus cu specificul suprafetei carosabile.Înainte de a porni la drum, asigurati-va ca parbrizul, geamurile laterale si luneta va asigura o vizibilitate foarte buna.

-Nu franati brusc!

-Pastrati o distanta suficienta fata de autovehiculul din fata, astfel încat sa puteti opri în siguranta, în situatia în care acesta încetineste sau opreste brusc!

-Nu depasiti coloana de autovehicule oprite la semafor !

-Nu opriti sau stationati în locuri în care ar putea împiedica desfasurarea normala a traficului rutier!

-Fiti atenti în permanenta la politistii rutieri din trafic si urmati recomandarile lor!

Pietonii trebuie sa circule numai pe trotuare, traversarea strazii sa o faca pe la locurile special amenajate, la culoarea verde a semaforului electric si numai dupa ce sunt siguri ca intentia lor de a traversa a fost observata de soferi!

 

Hala lugoj
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top