caransebes.ro -Politistii din Caransebes ies in strada caransebes.ro -Politistii din Caransebes ies in strada

Politistii din Caransebes ies in strada in cadrul campaniei „Protejeaza-ti locuinta si afacerea! Traieste in siguranta!”

20 Noiembrie 2016

Inspectoratul de Politie al Judetului Caras Severin va desfasura pana la sfarsitul anului mai multe activitati in cadrul campaniei nationale de prevenire a furturilor din locuinta si societati comerciale „Protejeaza-ti locuinta si afacerea! Traieste în siguranta!”.

Actiunea derulata de Politia Romana în colaborare cu Asociatia Romana pentru Tehnica de Securitate se va desfasura si la Caransebes. ”Campania, al carei scop îl reprezinta informarea populatiei cu privire la modalitatile de prevenire a furturilor din locuinte si societati comerciale, se înscrie în Programul de prevenire al infractiunilor contra patrimoniului – prioritate nationala a Politiei Romane pentru anul 2016 si abordeaza un gen de infractionalitate care are o pondere mare în totalul infractiunilor de furt, dar si un impact deosebit în ceea ce priveste perceptia populatiei asupra sigurantei personale.

Grupul tinta al campaniei îl reprezinta proprietarii de locuinte din mediul urban si ai caselor de vacanta din mediul rural, iar politistii din cadrul inspectoratului vor organiza actiuni de promovare a mesajelor preventive în locurile publice (parcuri, zone comerciale, cartiere etc.) si vor participa la întalniri cu membrii asociatiilor de locatari si proprietari, dar si cu administratori ai societatilor comerciale, în vederea transmiterii informatiilor si recomandarilor destinate reducerii riscului de victimizare”, a anuntat conducerea IPJ Caras Severin.

În vederea promovarii mesajelor preventive au fost realizate ”Ghidul sigurantei locuintei si afacerii” si un clip video ce va fi promovat în mediul online.

Hala lugoj
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top