caransebes.ro -Esti in cautarea unui loc de munca? caransebes.ro -Esti in cautarea unui loc de munca? foto: caransebes.ro

Esti in cautarea unui loc de munca? Vezi ce joburi se ofera la Bursa generala a locurilor de munca ce va avea loc saptamana viitoare la Caransebes si Baile Herculane

29 Martie 2017

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Caras-Severin va organiza în data de 7 aprilie 2017, incepand cu ora 9, Bursa generala a locurilor de munca, la Caransebes si Baile Herculane.

La Caransebes, Bursa va fi organizata la Muzeul Judetean de Etnografie si al Regimentului de Granita, P-ta I. Dragalina nr. 2, iar la Baile Herculane, evenimentul va avea loc la sediul Punctului de lucru al AJOFM Caras-Severin, situat pe  strada  Mihai Eminescu nr.2. In urma contactarii agentilor economici, pana acum au fost identificate peste 60 de locuri de munca pentru ambele burse, acestea fiind variate. La Caransebes, cele mai multe locuri de munca ce vor fi disponibile la bursa sunt: dulgher, fierar betonist, lacatus mecanic, sudor, debavurator, operator masini CNC, reglor masini CNC, zidar, referent comercial, strungar, administrator retea, electrician intretinere, gestionar, cadru tehnic PSI, sofer, operator mase plastice, mecanic utilaj, fochist, fiind oferite si locuri de munca pentru persoane cu studii superioare: director productie, director calitate, inginer mecanic si inginer industrializarea lemnului. La Baile Herculane, predomina locuri de munca din domeniul hotelier: camerista, receptioner, lucrator bucatarie, barman, maseur, bucatar, ospatar, dar sunt oferite si locuri de munca de gaterist, circularist, ingrijitor spatii verzi, tehnician silvic, functionar administrativ, fochist, agent securitate, paznic.

"Scopul acestei burse este acela de a ajuta, pe de-o parte, persoanele aflate în cautarea unui loc de munca sa-si gaseasca un job conform pregatirii si experientei profesionale, iar pe de alta parte, de a facilita agentilor economici posibilitatea de a angaja direct persoanele de care au nevoie. Agentii economici care doresc sa participe la Bursa îsi pot depune ofertele de locuri vacante la sediul Agentiei din Resita, str. Traian Lalescu nr. 17 (tel 0255/212160) sau la sediile Punctelor de lucru din Baile Herculane (tel 0255/560484) si Caransebes (tel 0255/516323). Participarea agentilor economici la bursa este gratuita.", au anuntat reprezentantii AJOFM Caras-Severin.

 

 

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top