Kuhntop
Inchide
caransebes.ro -Barbat de 23 de ani din Otelu Rosu ridicat de politisti caransebes.ro -Barbat de 23 de ani din Otelu Rosu ridicat de politisti foto: caransebes.ro

Barbat de 23 de ani din Otelu Rosu ridicat de politisti. De ce fapte este acuzat individul

9 Martie 2017

Politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Caras Severin cu sprijinul politistilor din Otelu Rosu au ridicat in vederea audierilor un barbat de 23 de ani din Otelu Rosu.

Barbatul este acuzat ca in a doua jumatate a lunii februarie a comis un furt la o casa de amanet din Resita. Atunci, tanarul a patruns in casa de amanet si, intr-un moment de neatentie al vanzatoarei, a fugit cu o tava in care se aflau 33 de bijuterii din aur. Acum, dupa mai bine de doua saptamani, politistii din Resita au strans mai multe probe care il incrimineaza pe individ si l-au dus la audieri. In urma perchezitiei facute la locuinta de unde a fost ridicat, politistii au gasit jumatate dintre bijuteriile furate, scrie resita.ro. Cercetarile continua pentru a se stabili intreaga activitate infractionala a tanarului. Individul este acuzat de furt.

  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top