caransebes.ro -Un sofer beat a distrus doua masini pe strada Cazarmii caransebes.ro -Un sofer beat a distrus doua masini pe strada Cazarmii foto: caransebes.ro

A crezut ca doar el e pe drum. Un sofer beat a distrus doua masini pe strada Cazarmii

15 Februarie 2017

Un barbat de 33 de ani din Caransebes este cercetat penal dupa ce a refuzat sa fie testat cu aparatul alcooltest si nu a vrut sa ii insoteasca pe politisti la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice.

Individul a fost luat in primire de politistii rutieri dupa ce a condus un autoturism pe strada Cazarmii din localitate. Pentru ca nu ar fi adaptat viteza la conditiile de drum, barbatul a pierdut controlul autoturismului si a patruns pe contrasens unde a acrosat cu partea stanga-fata un autovehicul parcat, pe care l-a proiectat ulterior în alt autoturism. În urma accidentului, nu au rezultat victime omenesti, ci doar pagube materiale. Fiind condus la sediul Politiei din Caransebes, barbatul, desi emana miros de alcool, a refuzat atat testarea cu aparatul etilotest, cat si deplasarea la spital în vederea recoltarii probelor biologice de sange necesare în stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Barbatul va ajunge in cateva zile in fata unui procuror pentru a da explicatii cu privire la comportamentul sau.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top