0 2 minute 3 ani

Astăzi, la ora 14.35, Dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Semenic” al județului Caraş-Severin a fost alertat prin apel la 112 cu privire la producerea unui incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienților bolnavi de Covid-19, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, cunoscut ca şi Spitalul Bora.

Din fericire, incidentul a fost unul minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului respectiv, în care se aflau doi pacienți, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt în cadrul ISU „Semenic”. Aceștia au fost mutaţi, în siguranță, în mod preventiv, în alte spaţii.

Măsurătorile efectuate de echipajele de pompieri prezente la faţa locului au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă. Din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş au fost alocate două autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijinul personalului medical din cadrul spitalului a fost trimis și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanţă Caraş-Severin, ne-a mai informat Anca Balint. (B. Naum)