caransebes .ro -Aproape doua milioane de lei pentru extinderea si modernizarea spitalului caransebes .ro -Aproape doua milioane de lei pentru extinderea si modernizarea spitalului

Aproape doua milioane de lei pentru extinderea si modernizarea spitalului. La ce vor fi folosite fondurile

21 Septembrie 2017

În cadrul proiectului de buget pentru anul 2017 si în perspectiva repartizarilor prevederilor bugetare cu destinatia cheltuieli de investitii, Directia de Sanatate Publica a judetului Caras-Severin a solicitat Ministerului Sanatatii, la propunerea unitatilor sanitare, fonduri pentru investitii în aceste unitati.

În urma acestor solicitari au fost alocati bani pentru extinderi si modernizari la Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes, în valoare de 1.800.000 de lei. Banii vor fi utlizati pentru modernizarea Corpului A, recompartimentarea interioara a etajelor 2, 5, 6, 7 si 8, refacerea sarpantei, constructia unei statii de oxigen medical, aer comprimat si fluide medicale, aferente, modernizarea blocului operator.

De asemenea, Spitalul Judetean de Urgenta din Resita a primit 1.000.000 de lei, bani destinati dotarii cu echipamente medicale pentru investigatii si tratament. Este vorba de un aparat Roengen mobil cu detector digital pentru pacienti netransportabili, spre a se evita infectiile intraspitalicesti si patru aparate pentru anestezie, pentru a înlocui o parte din cele vechi de 20 de ani.

Etichetat cu
Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top