caransebes .ro -Bursele medicilor rezidenti vor fi platite în continuare la nivelul de 670 de lei lunar caransebes .ro -Bursele medicilor rezidenti vor fi platite în continuare la nivelul de 670 de lei lunar

Bursele medicilor rezidenti vor fi platite în continuare la nivelul de 670 de lei lunar

13 Iulie 2017

Bursele pentru medicii rezidenti, în cuantum lunar de 670 lei, se vor plati în continuare, dupa ce Guvernul a adoptat joi o ordonanta.

Potrivit actului normativ care modifica Ordonanta Guvernului nr. 18/2009 privind organizarea si finantarea rezidentiatului, bursa de rezidentiat se acorda pana la data la care personalul respectiv beneficiaza de salariul de baza/solda de functie la nivelul reglementat pentru anul 2022 de Legea nr. 153/2017 privind salarizarea personalului platit din fonduri publice. Plata lunara a bursei de rezidentiat se realizeaza din bugetul de stat, prin bugetul aprobat al Ministerului Sanatatii, pentru unitatile sanitare de stat din subordinea sa si pentru unitatile sanitare de stat din subordinea autoritatilor administratiei publice locale, precum si prin bugetul aprobat Ministerului Muncii si Justitiei Sociale, pentru rezidentii din cadrul Institutului National de Expertiza Medicala si Recuperare a Capacitatii de Munca.

Yam Yam
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
Top