0 2 minute 1 an

Din câte vorbeşte lumea prin oraş, niciodată la Caransebeş nu au fost atâţia oameni la un spectacol câţi au fost vineri după-amiază. Au fost câteva mii bune, spectatori din municipiu, din satele învecinate, dar şi veniţi de la Reşiţa, Bocşa, Timişoara şi chiar de la Sibiu, cu toţii dornici să vadă regalul folcloric oferit de soliştii şi formaţiile participante la Ruga de la Oraş, şi nimeni nu a fost dezamăgit.

Dacă în prima zi, joi, după ce s-a plecat în alai din faţa Primăriei, pe scena amplasată în faţa Casei de cultură au urcat ansamblurile „Armenişana”, „Zestrea Gugulanilor” şi „Junii Gugulani”, şi soliştii vocali Maria Hurduzeu, Ioan Surdu şi Ionela Bădălan, vineri au evoluat Ansamblul „Bârzava” din Reşiţa, Lăzărică Imbrescu şi formaţia „Banat Express”, Ramona şi Petrică Viţa acompaniaţi de formaţia „VIP Music”, Stana Stepanescu şi Boji Ciobotin împreună cu formaţia „Banat Express”, care au făcut pur şi simplu publicul să vibreze, spectacolul fiind încheiat de Jador.

Sâmbătă, 22 aprilie, de la ora 17, programul cuprinde un moment inedit oferit de ansamblurile „Armenişana”, „Zestrea Gugulanilor” şi „Junii Gugulani”, după care vor evolua Ansamblul „Datina Cărăşană a Profesorilor”, Mihaela Petrovici, Dumitru Teleagă-Meka, precum şi formaţia „Skorpionii” din Serbia, solist vocal Stefan Danilovic.

În ultima seară, duminică, vor urca pe scenă Şcoala de dans „Magnum Dance”, Marth (muzică rap), Dorian Popa, DJ Victor Stan, Ruga de la Oraş urmând să se încheie cu un concert al binecunoscutei trupe „Holograf”. (Foto: Doru Bălăşoiu, Mihai Oancea)

Sonia BERGER