0 2 minute 9 luni

Zilele trecute a avut loc o vizită în teren pe DJ 608 Plugova (DN6) – Globurău – Costiș – Borugi – Cornereva – Obița – Rusca (DN6), la care au participat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Romeo Dunca, vicepreședintele Ovidiu Rădoi, precum și responsabilii cu implementarea proiectului DJ 608.

Vizita a avut ca scop verificarea lucrărilor, având în vedere faptul că tronsonul de drum supus modernizării, în lungime de aproximativ 41 km, este aproape de final, având un progres fizic realizat de aproximativ 80%.

„Modernizarea și întreținerea drumurilor județene la standarde cât mai bune este o prioritate pentru mine și pentru echipa Consiliului Județean Caraș-Severin

. Astfel, asigurăm condiții mai bune și siguranță în trafic pentru cetățeni. Prin aceste proiecte de modernizare a drumurilor județene unim comunități și creăm condiții de dezvoltare economică și turistică a județului Caraș-Severin. Până la finalul lunii noiembrie lucrările de asfaltare vor fi finalizate în proporție de 95%. Problemele care au apărut, pe măsură ce lucrările s-au derulat, au fost în intravilanul localității Plugova, unde lucrările de apă și canal executate nu sunt în graficul promis și o serie de documente promise de primăriile localităților nu au ajuns la DDJ, tot pentru lucrări de apă și canal pe raza localităților de pe traseu”, a afirmat Romeo Dunca, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin.

Mădălina DOMAN