0 2 minute 2 ani

Fotbal Club Progresul Ezeriş continuă să-şi întărească echipa, noua achiziţie fiind Cameron Jon Schneider, un atacant american de 25 de ani, născut în Kingston, Tennessee.

Acesta a început fotbalul la clubul local FC Alliance Tennessee, a evoluat de-a lungul carierei la Philadelphia FC şi Michigan Stars, venind la Ezeriş de la echipa FC Sociedad Deportiva din Costa Rica, el semnând cu Progresul pentru o perioadă de doi ani.

În ultima vreme, la acest club au survenit o serie de schimbări, în sensul că acesta s-a transformat în Societate pe Acţiuni, devenind Fotbal Club Progresul Ezeriş S.A. Noul preşedinte este finanţatorul şi proprietarul clubului, japonezul Jumpei Bando, iar Cristian Şodâncă a rămas pe postul de director sportiv, echipa urmând să evolueze şi în viitorul campionat tot în cel de al treilea eşalon fotbalistic al ţării.

„Noul sezon de Liga a III-a ne găseşte tot în Seria a VII-a, alături de CSM Deva, Retezatul Haţeg, Aurul Brad, Jiul Petroşani, Voinţa Lupac, Gilortul Tg. Cărbuneşti, Viitorul Pandurii 2 Tg. Jiu şi Viitorul Şimian, formaţie pe care o vom întâlni sâmbătă, în prima etapă. În ceea ce priveşte transferurile, momentan i-am adus la echipă pe Ionuţ Derbac, Marius Călin, Alexandru Varga, Nicu Popescu, Sorin Careba, Cristhian Popa şi pe Jon Cameron Schneider. Pe lângă aceştia, i-am promovat de la echipa de juniori pe Ionuţ Lungu, Ştefan Lungu, Robert Gață, Alis Drugărin şi pe Andreas Constantin, asta după ce în primăvară i-am promovat la echipa mare pe Mario Crețu şi pe Cristian Dediu, de la Juniori U17. Antrenor a rămas, în continuare, Dorian Arbănaş”, ne-a spus Cristian Şodâncă.

Sorin ROGOZ