0 2 minute 5 luni

Instituțiile Ministerului Afacerilor Interne din Caraș-Severin, respectiv Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean și Inspectoratul pentru Situații de Urgență, în parteneriat cu Spitalul Municipal de Urgență Caransebeș și Centrul de Transfuzie Sanguină din Reșița, au organizat miercuri, 17 ianuarie, acțiunea de donare de sânge „Stă în puterea noastră să ajutăm! DONEAZĂ SÂNGE!”, care şi-a propus să mobilizeze cât mai mulți oameni din zona municipiului Caransebeș să fie solidari cu pacienții care au nevoie de sânge și să vină la Policlinica Spitalului Municipal din Caransebeș pentru a dona.
Astfel, peste 60 de oameni au dovedit încă o dată solidaritate și empatie și au venit să doneze sânge, înțelegând necesitatea, dar și importanța acestui gest.
Datorită numărului mare de donatori, campania s-a prelungit, astfel că și joi, 18 ianuarie, la Policlinica Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș au continuat să meargă oameni pentru a dona sânge, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Caraş-Severin.
Alături de polițiști, pompieri militari, jandarmi și cadre medicale, în cele două zile ale campaniei, s-au alăturat și tineri curajoși de la licee din municipiu, dar și mulți alți oameni de bine.
„Felicitări tuturor! Donarea de sânge este o dovadă de civilizație și maturitate socială. Și, pentru că nevoia de sânge este permanentă, continuăm să ne mobilizăm în acest scop și în perioada următoare”, se mai arată în comunicatul IPJ Caraş-Severin.
Bianca METEŞ