0 2 minute 12 luni

În cursul acestei dimineţi, ora 6.45, polițiști de la Secția 4 Poliție Rurală Mehadia au oprit pentru control, pe DN 6, în zona localității Mehadia, un autoturism condus de un cetățean grec, de 38 de ani, care se deplasa în direcția Orșova și care a fost testat cu privire la consumul de substanțe psihoactive, testul ieșind pozitiv pentru trei substanțe psihoactive.

În urma controlului autoturismului cu care se deplasa bărbatul, în interiorul mașinii au fost găsite trei arme neletale, scurte, tip pistol, și muniția aferentă, pentru care nu deținea documente de proveniență, ne-a informat Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Bărbatul a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice de sânge. Armele și muniția au fost ridicate de polițiști, în vederea confiscării. În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, contrabandă calificată și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice. Polițiștii, sub coordonarea procurorului, continuă cercetările, a mai spus Alina Boeru.

Bogdan NAUM