0 2 minute 1 an

Astăzi s-a încheiat Campionatul de atletism și cros – Cupa Asociației Sportive a Pompierilor din România – Etapa finală a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.

Competiția s-a desfășurat în perioada 10-12 mai, la Târgu Jiu, pe Stadionul Municipal, unde cei mai buni pompieri sportivi din țară s-au întrecut pe parcursul celor trei zile, în încercarea de a urca pe podium.

După ce au dat dovadă de multă perseverență și rezistență, la finalul competiției, pompierii caransebeşeni au obţinut rezultate excelente. Astfel, mr. Cosmin Ilie, comandantul Detaşamentului Caransebeş din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin,  s-a clasat pe locul I la toate cele patru probe la care a participat, respectiv săritura în lungime, 1.500 m, viteză 100 m și cros 3.000 m, plt.-maj. Laura Maria Lupșac a obținut locul IV la proba de viteză 60 m, locul II la proba cros 2.000 m și locul I la proba de 800 m.

De asemenea, la acest campionat au participat și trei soldați, dintre care doi din Caransebeş,  sld. Daniel Marco și sld. Denis Arjocan, acesta din urmă obținând un rezultat foarte bun la proba de viteză 100 m, clasându-se pe locul al doilea.

„Reușitele colegilor noștri au rezultat în clasarea pe locul I pentru cele mai bune rezultate a lotului din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență «Semenic» al județului Caraș-Severin. Suntem foarte mândri de colegii noștri și le mulțumim pentru modul exemplar în care ne-au reprezentat. Felicitări, dragi colegi!”, se mai arată pe pagina de socializare a ISU Caraş-Severin.

Bogdan NAUM