0 2 minute 9 luni

În cursul zilei de ieri, pe fondul manifestării fenomenelor meteorologice avertizate, în jurul orei 17, pompierii din cadrul Detaşamentului Caransebeş au fost solicitați să intervină pentru evacuarea apei dintr-o intersecție, pe o suprafață de aproximativ 200 mp, și din patru gospodării, trei din municipiului Caransebeș și una din satul Maciova, comuna Constantin Daicoviciu.

În două dintre gospodăriile din municipiul Caransebeș au fost inundate curțile pe o suprafață de aproximativ 20 mp, respectiv 50 mp, iar in cea de-a treia gospodărie apa a intrat atât în beciul casei, cât și în baie și bucătărie, pe o suprafață de aproximativ 50 mp, se arată într-un comunicat al Compartimentului Informare şi Relaţii Publice al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” al judeţului Caraş-Severin.

Ultima intervenție a avut loc puțin înaintea orei 21, când un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș a procedat la evacuarea apei din beciul unei case din satul Maciova. Mădălina DOMAN

Foto: Adrian AGAPE – Facebook