0 3 minute 2 ani

În cursul zilei de ieri, la ora 18.20, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au oprit pentru control, pe DN 68, în localitatea Iaz, un autoturism condus de un bărbat, care, la testarea cu aparatul etilotest, avea o alcoolemie de 0.96 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot ieri, la ora 20.00, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control, pe DN 6, în afara localității Armeniș, un autoturism ce nu avea montate plăcuțe cu numere de înmatriculare, condus de un bărbat care, din verificări, s-a stabilit că nu deținea permis de conducere. De asemenea, autoturismul nu era înmatriculat în circulație, iar bărbatul avea, la testarea alcoolscop, o alcoolemie de 0.64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

O altă infracțiune de conducere fără permis a fost constatată aseară și de polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș, în cazul unui bărbat din Teregova care a condus un autovehicul pe drumurile publice fără a fi posesor de permis de conducere, depistat la volanul unui autoturism pe DJ 608A. În acest caz a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările pentru tragerea la răspundere penală a celor vinovați, ne-a informat subcomisar Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

Tot ieri, polițiști de la Poliția Municipiului Caransebeș au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Reșița pe numele unui bărbat de 42 de ani, condamnat la 1 an şi 8 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere prin incendiere. Cel în cauză a fost reţinut de poliţiştii reşiţeni în data de 28 ianuarie anul trecut, fiind bănuit că în noaptea de 22 spre 23 ianuarie 2021 ar fi incendiat un autoturism parcat pe Str. Rodnei din Reşiţa. Bărbatul a fost depistat în municipiul Caransebeş şi condus la Penitenciarul Timişoara, unde a fost depus în vederea executării pedepsei.

Bogdan NAUM