0 2 minute 2 ani

În acest sfârșit de săptămână, polițiștii cărășeni au continuat acțiunile pentru prevenirea cauzelor generatoare de accidente rutiere, prin depistarea persoanelor care conduc vehicule sub influența băuturilor alcoolice sau/și substanțelor psihoactive.

În cursul nopții precedente, în jurul orei 02.55, polițiști de la Biroul Drumuri Naționale și Europene al Serviciului Rutier, împreună cu colegi de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș au observat pe DJ 608C un autoturism care circula din direcția Valea Timișului către DN 6, al cărui conducător auto, la vederea polițiștilor, a întors autoturismul, polițiștii procedând la urmărirea și oprirea acestuia în localitatea Valea Timișului, ne-a informat cms.-şef Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto în vârstă de 28 ani a rezultat că acesta avea o alcoolemie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conform procedurii, bărbatul a fost condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice, bărbatul refuzând recoltarea probelor.

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările în acest caz.

Bogdan NAUM