0 2 minute 3 săptămâni

Sâmbătă, 25 mai, la Sebeş, în judeţul Alba, se vor desfăşura Etapele regionale U11 şi U12 la fotbal, fază la care vor participa trei echipe, respectiv selecţionatele judeţelor Timiş/Caraş-Severin, Gorj/Mehedinţi şi Alba/Hunedoara.
Selecţionata care va reprezenta Banatul la această competiţie a fost alcătuită după etapa interjudeţeană, în care s-au întâlnit echipele de copii din Timiş şi Caraş-Severin.
La U12, în această formaţie sunt opt jucători din judeţul nostru, trei dintre aceştia fiind de la Clubul Sportiv Şcolar Caransebeş. Aceştia sunt portarul Nicolas Cosmin Răfăilă, fundaşul central Alexandru Botoş şi atacantul Marco Radu, toţi antrenaţi de Toma Peica, şeful Catedrei Fotbal din cadrul CSŞ Caransebeş.
Tehnicianul ne-a mai informat că tot la Etapa regionala de sâmbătă va fi prezent şi un alt jucător de la clubul caransebeşean, mijlocaşul Raul Andrei Valagiurgi, însă acesta va evolua la categoria U11.
La Sebeş, selecţionatele judeţelor Timiş/Caraş-Severin vor juca cu echipele Gorj/Mehedinţi şi Alba/Hunedoara, după care copiii selecţionaţi vor participa la Turneul final, pe categorii de vârstă.
Sorin ROGOZ