0 3 minute 2 ani

În această dimineaţă, în jurul orei 6, pe DN 6, la Km 426, în zona localității Armeniș, a avut loc un accident grav între o mașină și un TIR. Victimele se aflau în autoturismul care a intrat în coliziune cu autotrenul.

Detaşamentul de Pompieri Caransebeş a intervenit cu o autospecială pentru stins incendii, o ambulanţă SMURD şi o autospecială pentru descarcerare, la faţa locului ajungând şi un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, ne-a informat Anca Balint, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Semenic” Caraş-Severin.

În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate în autoturism, una dintre acestea fiind declarată decedată. Cea de-a doua victimă a fost găsită conștientă și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare.

Conform informaţiilor primite de la Alina Boeru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Caraş-Severin, în timp ce un bărbat de 33 de ani, din Orăștie, conducea un ansamblu de vehicule, format din cap-tractor și semiremorcă, din direcția Caransebeș către Orșova, în afara localității Armeniș, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, în coborâre, în condiții de carosabil umed și ploaie, ar fi intrat în derapaj, semiremorca pătrunzând pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune laterală cu un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani. După producerea accidentului, conducătorul ansamblului de vehicule a părăsit locul evenimentului, continuându-și deplasarea în direcția Orșova, fiind depistat pe raza comunei Teregova. În urma accidentului, a rezultat decesul pasagerei stânga-spate din autoturism, în vârstă de 53 de ani, și vătămarea corporală a pasagerului dreapta-față din același autoturism, în vârstă de 71 de ani. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat băuturi alcoolice. Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.  (Foto: DRDP Timişoara)

Bogdan NAUM